Home / Blog / Social-democrații botoșăneni și-au sărbătorit doamnele

Social-democrații botoșăneni și-au sărbătorit doamnele

DSC_8363Sambata, 5 martie 2016,  sediul  organizatiei judetene a PSD Botosani a devenit neincapator, doamnele din organizatia judeteana fiind in centrul atentiei. Gazdele evenimentului au fost Mioara Jurgiu, presedintele organzitatiei judetene a femeilor social democrate, presedintele executiv al PSD Botosani, senatorul Doina Federovici, vicepresedintele PSD Botosani, deputatul Tamara Ciofu, secretarul executiv Mihaela Hunca si Silvia Diaconu, presedintele organizatiei municipale de femei.
Colegii social democrati au fost reprezentati de presedintele PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, vicepresedintii PSD Gheorghe Vazdoaga si Costel Lupascu, trezorierul organizatiei, Dan Deleanu si consilierul judetean Costel Patrauceanu.
Intr-un cadru festiv, cele peste 150 de participante au primit flori si martisoare si au participat la tombola ce a avut ca premii produse cosmetice.
Senatorul Doina Federovici a felicitat candidatele la functia de primar si consilier care vor intra in cursa electorala pentru alegerile din 5 iunie.
Se cuvine la fiecare inceput de martie sa le omagiem, timp de o saptamana, pe cele ce ne sunt mame, surori, fiice, colege sau prietene, oferindu-le martisoare, flori si multe ganduri primavaratice. Sunt zile in care zambim mai des decat de obicei si in care gasim resurse nebanuite sa mergem mai departe. In calitate de presedinte executiv al PSD Botosani am tinut sa felicit, alaturi de colegii nostri, doamnele social democrate cu ocazia apropiatei zile de 8 martie. S-a continuat astfel o traditie care dainuie la PSD de ani buni, pentru ca noi stim sa pretuim si sa dam valoare colegelor noastre” a declarat senatorul Doina Federovici.
Evenimentul a continuat cu o binemeritata actiune de socializare.
1
2
DSC_8379 DSC_8380
4
DSC_8440
6

Check Also

Micii ”parlamentari” de Hilișeu Horia în vizită la Senat

Pentru 31 de copii de la școlile nr 1 și nr 2 Hilișeu Horia și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *